Figaro_Alacarte

Voorgerechten / Entrées

28 € Gemarineerde Sint Jakobsvruchten – komkommer – jus van zee-egel
Noix de Saint Jacques – concombre – jus d’oursin
26 € 3 Gegratineerde wilde Zeeuwse oesters – kervel – tomaat – homard
3 Huîtres sauvage de Zélande gratinées – cerfeuil – tomates – homard
75 € Koningskrab – tempura van groenten – dashi (2 p)
Crabe royal – tempura de légumes – dashi (2 couv.)
78 € Schotse blauwe kreeft – jonge spinazie – ravioli – Parmezaan (2 p)
Homard bleu d’Ecosse – tétragone – raviole – Parmesan (2 couv)

Hoofdgerechten / Plats principaux

35 € Kabeljauwhaasje – knolselder – ossenstaart
Suprême de cabillaud – céleri-rave – compote de queue de boeuf
75 € Wilde jonge tarbot geroosterd – grondwitlof (2 p)
Suprême de jeune turbot sauvage grillé – chicorée de pleine terre (2 couv.)
75 € Inlandse wilde fazant – appel – Calvados – Golden Delicious (2 p)
Poule faisane sauvage du pays – Façon Normande (2 couv.)
38 € Filet van jong hert – gekonfijte kweepeer – geprakte selder
Dos de faon rôti aux baies de genièvre – écrasée de céleri-rave – coings confits
38 € Kalfszwezerik krokant gebakken – spinazie – eekhoorntjesbrood
Ris de veau croustillant – tétragone fondue – cèpes de Bordeaux – Tuber melanosporum

 

Weekdagen (en semaine)
– Lunch € 42,00 (met wijn € 58,00) (enkel ‘s middags en ’s avonds)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten (‘s middags en ‘s avonds) € 75,00 all-in
Op zaterdag (le samedi)
– 5 gerechten € 75,00 (inclusief bijpassende wijnen € 28,00 )
– 6 gerechten € 85,00 (inclusief bijpassende wijnen € 35,00 )
Op zondag (le dimanche)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten  € 75,00 all-in
– Gastronomisch verrassingsmenu – 5 gerechten  € 75,00 ( met wijn € 105,00 )
– Kreeftmenu – 4 gerechten  € 80,00 (met champagne)