Voorgerechten / Entrées

85 € Rundertartaar – Belgische kaviaar (2 p)
Tartare de bœuf – caviar Belge (2 couv)
30 € Half gerookte wilde Schotse zalm – groene asperges uit Perthuis
Saumon sauvage d’Ecosse mi-fumé – asperges vertes de Perthuis
38 € Parelpasta met kruiden – Bretoense langoustines
Pâtes perles aux herbes – langoustines Bretonnes
78 € Koningskrab – tempura van groenten – soja vinaigrette (2 p)
Crabe royal – tempura de légumes – vinaigrette au soya (2 couv)
78 € Blauwe Schotse kreeft – spinazie – ravioli – parmezaan (2 p)
Homard bleu d’Ecosse – tétragone – raviole – parmesan  (2 couv)

Hoofgerechten / Plats principaux

32 € Kabeljauwhaasje – fettucine – dooierzwam – wintertruffel
Suprême de cabillaud  – girolles
38 € Wilde jonge tarbot – kruidencoulis – gnocchi
Suprême de turbot – coulis aux herbes – gnocchi
76 € “Angus Aberdeen” runderlende – rode wijnboter – jonge wortelgroenten (2 p)
Entrecôte “Angus Aberdeen” – Bordelaise -légumes-racines (2 couv)
75 € Anjou duifje – ganzenlever – oude port (2 p)
Pigeonneau d’Anjou – foie de canard poêlé – vieux porto

 

Weekdagen (en semaine)
– Lunch € 45,00 (met wijn € 60,00) (enkel ‘s middags en ’s avonds)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten (‘s middags en ‘s avonds) € 80,00 all-in
Op zaterdag (le samedi)
– 5 gerechten € 75,00 (inclusief bijpassende wijnen € 35,00 )
– 6 gerechten € 85,00 (inclusief bijpassende wijnen € 42,00 )
Op zondag (le dimanche)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten  € 80,00 all-in
– Gastronomisch verrassingsmenu – 5 gerechten  € 75,00 ( met wijn € 110,00 )
– Kreeftmenu – 4 gerechten  € 90,00 (met champagne)