SL_FigaroLenteMenu

Voorgerechten / Entrées

28 € Limburgse asperges op Vlaamse wijze
Asperges du pays à la Flamande
68 € Gegrilde prei – diepzeekreeftjes – algenboter (2 p)
Poireau grillé – langoustines – beurre aux algues (2 couv)
78 € Koningskrab – groene asperge (2 p)
Crabe royale – asperges vertes (2 couv)
78 € Schotse blauwe kreeft – jonge spinazie – ravioli – Parmezaan (2 p)
Homard bleu d’Ecosse – tétragone – raviole – Parmesan (2 couv)

Hoofdgerechten / Plats principaux

32 € Kabeljauwhaasje – gesmolten spinazie – gelakte kippenoesters
Suprême de cabillaud  – fondue d’épinards – sot l’y laisse laqué
35 € Wilde jonge tarbot – Limburgse asperges – snijboon
Suprême de jeune turbot sauvage – asperges du pays – haricots à couper
70 € Anjou duifje –  zoete ui uit de Cévennes – eekhoorntjesbrood (2 p)
Pigeonneau – oignons doux des Cévennes – cèpes de Bordeaux (2 couv)
70 € Krokant gebakken kalfszwezeriken – jonge spinazie – truffel aardappel (2 p)
Croustillant de ris de veau – jeunes pousses d ’épinards – pommes salardaises (2 couv)

 

Weekdagen (en semaine)
– Lunch € 42,00 (met wijn € 58,00) (enkel ‘s middags)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten (‘s middags en ‘s avonds) € 75,00 all-in
Op zaterdag (le samedi)
– 5 gerechten € 72,00 (inclusief bijpassende wijnen € 28,00 )
– 6 gerechten € 82,00 (inclusief bijpassende wijnen € 35,00 )
Op zondag (le dimanche)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten (mets) € 75,00 all-in
– Gastronomisch verrassingsmenu – 5 gerechten (mets) € 75,00 ( met wijn € 105,00 )