Voorgerechten / Entrées

 

30 € Gemarineerde Sint Jakobsvruchten – bloemkool – wintertruffel
Saint Jacques marinée – chou-fleur – truffes d’hiver
65 € 3 Guillardeau oesters met kruidenroom en 3 gegratineerde oesters (2 p)
3 huîtres à la crème aux fines herbes et 3 huîtres gratinées
38 € Parelpasta met kruiden – Bretoense langoustines
Pâtes perles aux herbes – langoustines Bretonnes
78 € Koningskrab – zachte kerrie – appel – bosui  (2 p)
Crabe royal – curry doux – Granny Smith – ciboule (2 couv)
78 € Schotse blauwe kreeft – spinazie – ravioli – parmezaan (2 p)
Homard bleu d’Ecosse – tetragone – raviole – parmesan (2 couv)

Hoofdgerechten / Plats principaux

32 € Kabeljauwhaasje – gesmolten spinazie – eekhoorntjesbrood
Suprême de cabillaud – fondue d’épinards – cèpes de Bordeaux
38 € Wilde jonge tarbot – witlof – wintertruffel
Suprême de turbot – chicorée – tuber melanosporum
35 € Pluma Iberico – wortelgroenten – gerookte en geprakte geitenhoorns
Pluma Ibérique – légumes racines – corn di gatte fumée et écrasées
76 € “Angus Aberdeen” runderlende – rode wijnboter (2 p)
Entrecote “Angus Aberdeen” – Bordelaise
75 € Anjou duifje – witloof – Granny Smith (2 p)
Pigeonneau d’Anjou – Chicorée – Granny Smith

 

Weekdagen (en semaine)
– Lunch € 45,00 (met wijn € 60,00) (enkel ‘s middags en ’s avonds)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten (‘s middags en ‘s avonds) € 75,00 all-in
Op zaterdag (le samedi)
– 5 gerechten € 75,00 (inclusief bijpassende wijnen € 28,00 )
– 6 gerechten € 85,00 (inclusief bijpassende wijnen € 35,00 )
Op zondag (le dimanche)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten  € 75,00 all-in
– Gastronomisch verrassingsmenu – 5 gerechten  € 75,00 ( met wijn € 105,00 )
– Kreeftmenu – 4 gerechten  € 80,00 (met champagne)