Herfst2017

Blauwe kreeft – Granny Smith – vinaigrette van honing en koriander
Homard bleu – Granny Smith – vinaigrette de miel et coriandre

Sint Jakobsvruchten – gnocchis – Jus van platte petersilie 
Noix de Saint Jacques à la plancha – gnocchis – jus de persil plat

* Geroosterde prei – Guillardeau oesters – kruidenboter
* Poireaux grillé – huîtres Guillardeau – beurre aux herbes

Risotto van eekhoorntjesbrood – lardo di Collonata
Risotto – cèpes de Bordeaux – Lardo di Collonata

Filet van jong hert – geprakte en gerookte geitenhoorns – schorseneren
Filet de faon – corn di gatte fumée écrasées – salsifis 

Assortiment van Franse hoevekaas (suppl. €15 incl. wijn) 
Fromages fermiers Français (suppl. €15 vins inclus)

Mango – peren – yoghourt 
Mangue – poires – yaourt 

5 gerechten aan € 72 (aangepaste wijnen € 28 pp) 
* 6 gerechten aan € 82 (aangepaste wijnen € 35 pp)