Figaro_VakantieInspiratie_2018

 

Tomaat – mozzarella 
Tomate – mozzarella 

Zomer groenten – wilde Schotse zalm half gerookt
Saumon mi-fumé – garniture d’été 

Eekhoorntjesbrood – Bretoense langoustine – mousseline van erwten
Cèpes de Bordeaux – Langoustine Bretonne – mousseline de petits pois 

Gevulde macaroni – artisjok – oude parmeszaan
Macaronis farcis – artichaut – vieux parmesan

* Gebakken ganzenlever – witte perziken – koolrabi
* Foie de canard – pêches blanches – chou-rave 

Filet van Dombes-eend – spitskool – girolles
Filet de Canette des Dombes – chou pointu – girolles 

Assortiment van Franse hoevekaas (suppl. €18 p.p. wijn inbegrepen )
Fromages fermiers Français (suppl. €18 p.p. vins inclus )

Chocolade – mango – frambozen
Chocolat – mangue – framboises 

Menu aan € 75 (aangepaste wijnen / vins sélectionnés € 30 pp)
*Menu aan € 85 (aangepaste wijnen / vins sélectionnés € 38pp )