Figaro_Winter2018

Salade van Zeeuwse oester – blauwe kreeft – krokante salade scheuten 
Huître Zélandaise – homard bleu – pousse de salade croustillante 

Sint Jakobsvruchten – dooierzwammen – jus van platte peterselie
Noix de Saint Jacques à la plancha – girolles – jus de persil plat

*Gebakken eendenlever en langoustine – kreeftenjus – erwtjes
*Foie de canard et langoustine poêlée – jus de homard – petits pois

Koningspoon – geprakte aardappel – roze pompelmoes – kokosmelk 
Rouget barbet – écrasée de pomme de terre – pamplemousse rose – lait de coco

Filet van Dombes-eend – zoete ui uit de Cevennen – rösti 
Suprême de canette des Dombes – oignon doux des Cévennes – crousti fondant

Assortiment van Franse hoevekaas (suppl. €15 incl. wijn) 
Fromages fermiers Français (suppl. €15 vins inclus)

Tarte tatin – ijs van cider
Tarte tatin – glace au cidre

5 gerechten aan € 75 (aangepaste wijnen € 30 pp)
*6 gerechten aan € 85 (aangepaste wijnen € 38 pp)