Heldere ossenstaartsoep – bloemkool 
Oxtail clair – chou-fleur 

Carpaccio van Sint Jakobsvruchten – salade van artisjok 
Carpaccio de Saint Jacques – salade d’artichaut 

* Wijting filet – hopscheuten
* Suprême de merlan – jets de houblon 

Morieljes – hoevekip uit de Landes – half gesmolten spinazie – wintertruffel 
Morilles – poulet des Landes – tétragone mi-cuite tuber melanosporum

Zuigkalfkroontje – primeur asperges – tuinboontjes
Côtes de veau de lait – asperges primeurs – fèves de marais 

Assortiment van Franse hoevekaas (suppl. €18 p.p. wijn inbegrepen ) 
Fromages fermiers Français (suppl. €18 p.p. vins inclus )

Parels van melk – tonka 
Billes de lait – tonka

Chocolade fantasie 
Fantaisie au chocolat 

Menu aan € 75 (aangepaste wijnen / vins sélectionnés € 30 pp)
*Menu aan € 85 (aangepaste wijnen / vins sélectionnés € 38pp )