VALENTIJN 2020

Vrijdag 14 tot en met zondag 16 februari 2020

Champagne « Claude Penot » met 4 verrassende tapas 

– Koningskrab met bavarois van avocado
– Tapijtschelpen met oesterparels
– Zeeuwse oester – passievrucht – Granny Smith 
– Tonijn met bloemkool

MENU 

Consommé van truffel – grotchampignons
Consommé aux truffes noire – Champignons des grottes

Bretoense kreeft – groententaartje met kruiden
Ragoût de homard Breton – gâteau de légumes aux herbes

Filet van tarbot met de eerste Mechelse asperges
Suprême de turbot – asperges primeurs du pays

Dombes-kwartel – gekonfijte boutjes en ganzenlever
Caille des Dombes – cuises confites – foie d’oie poêlé 

Sorbet van pompelmoes en Campari
Pamplemousse et Campari en sorbet

Crémeux vanille

Mokka en versnaperingen
Mokka et petits fours

Menu: 125 € pp 
(inclusief aperitief en ½ fles Champagne Claude Penot  – apéritif et une ½ bout. Champagne Claude Penot pp compris)