A LA CARTE

Voorgerechten / Entrées

28 € Sint Jakobsvruchten – bloemkool – truffelaardappelen
Noix de Saint Jacques – chou-fleur en salade – pommes salardaises
26 € Gegratineerde wilde Zeeuwse oesters – kervel – tomaat
Huîtres sauvage de Zélande gratinées – cerfeuil – tomates
75 € Koningskrab – tempura van groenten – dashi (2 p)
Crabe royal – tempura de légumes – dashi (2 couv.)
78 € Schotse blauwe kreeft – jonge spinazie – ravioli – Parmezaan (2 p)
Homard bleu d’Ecosse – tétragone – raviole – Parmesan (2 couv)

Hoofdgerechten / Plats principaux

35 € Kabeljauwhaasje – hopscheuten – mousseline van Blonde Bink uit Kerkom
Suprême de cabillaud – fondue d’épinards – mousseline au «Blonde Bink» de Kerkom
38 € Wilde jonge tarbot geroosterd – Mechelse asperges
Suprême de jeune turbot sauvage grillé – asperges du pays
75 € Angus Aberdeen runderlende – zoete ui uit de Cevennen – rösti (2 p)
Entrecôte de bœuf Angus Aberdeen – oignon doux des Cévennes
au crousti fondant (2 couv.)
70 € Anjouduifje – Oude porto (2 p)
Pigeonneau d’Anjou – vieux porto (2 couv.)

 

Weekdagen (en semaine)
– Lunch € 42,00 (met wijn € 58,00) (enkel ‘s middags en ’s avonds)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten (‘s middags en ‘s avonds) € 75,00 all-in
Op zaterdag (le samedi)
– 5 gerechten € 75,00 (inclusief bijpassende wijnen € 28,00 )
– 6 gerechten € 85,00 (inclusief bijpassende wijnen € 35,00 )
Op zondag (le dimanche)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten  € 75,00 all-in
– Gastronomisch verrassingsmenu – 5 gerechten  € 75,00 ( met wijn € 105,00 )
– Kreeftmenu – 4 gerechten  € 80,00 (met champagne)