Figaro bestaat 50 jaar en dat vieren we!

Donderdag 21 t.e.m.zondag 24 maart. Donderdag 21 maart is volzet en zaterdag 23 maart bijna.

Beste vrienden, geachte klanten,

In tijden dat eettrends elkaar opvolgen en restaurants komen en gaan, is de vijftigste verjaardag van de Figaro een uitzonderlijk heugelijke gebeurtenis. 

Om dit met onze trouwe bezoekers te vieren en om te tonen en te laten proeven dat Figaro vandaag meer dan ooit springlevend is presenteren wij op donderdag 21, vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart een feestelijk verwenmenu. 

De verjaardagsmaaltijd is samengesteld uit zes gerechtjes, die zijn bereid met exclusieve producten. Deze worden opgediend met aperitief en uitgelezen passende wijnen aan de prijs van 125 euro. 

Wij hopen dat wij in de gelegenheid zullen zijn, om U met open armen te verwelkomen en het glas gezamenlijk te heffen.

Met een vriendelijke groet

Jeannine & Jacques Colemont
samen met de hele Figaro familie 

Als aanvang van onze feestweek starten wij op donderdag 21 maart  om 19u met een optreden van een muzikaal kwartet met Willy Claes. 

Reserveren noodzakelijk en liefst online om zeker te zijn van een plaats.

FEESTMENU!

Koningslangoustines met de eerste Limburgse asperges
Langoustines royale, asperges primeurs de la province

Morilles, half gesmolten spinazie en soufflé van zeetong met truffel
Morilles, soufflé de sole aux truffes, tétragone mi-cuite 

Belgische kaviaar met een mousseline van Ratte aardappelen en gerookte schelvis
Caviar Belge, mousseline de Ratte de Noirmoutier, haddock fumé

Saffraan risotto met kalfsstaart 
Risotto de safran, queue de veau 

Bresse kip met oude porto
Poularde de Bresse au vieux porto

Le coup de cœur 

Mokka en zoetigheden
Moka et petits fours 

Menu aan  € 125 

(inclusief aperitief – Champagne Claude Penot – en uitgelezen bijpassende wijnen)