Zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2018

Aperitief Champagne “Claude Penot” met een waaier van fijne hapjes.
Champagne maison “Claude Penot” – symphonie de tapas

MENU

Salade van ganzenlever – Schotse blauwe kreeft – groene boontjes 
Salade folle de foie d’oie gras – homard bleu d’Ecosse – haricots verts 

Jonge tarbot – hopscheuten – mousseline van Blonde Bink uit Kerkom 
Suprême de turbotin aux jets de houblon – Mousseline au «Blonde Bink» de Kerkom 

Morieljes gevuld met hoevekip uit de Landes – wintertruffel – spinaziescheutjes
Morilles farcies au poulet fermier des landes – tuber melanosporum – pousses d’épinards 

Texel voorjaarslam – inlandse asperges – jus van tijm
Agneau printanier – asperges du pays – jus de thym 

Mango – yuzu -sorbet van cider 
Mangue – yuzu – Sorbet au cidre de pomme 

Mokka – versnaperingen
Moka – Petits fours

Menu aan € 120 inclusief aperitief, bijpassende door het huis geselecteerde wijnen 
Menu à € 120 apéritif et vins sélectionnés inclus