Pasen / Pâques

Zaterdag 20 april en zondag 21 april 2019

Champagne “Claude Penot” met een waaier van fijne hapjes
Champagne maison “Claude Penot” – symphonie de tapas

Mascarpone groententaartje
Tartelette au mascarpone

Taartje van blauwvin tonijn – Belgische kaviaar 
Thon Bleu fin – caviar Belge

Schotse diepzeekreeftjes – mango – sinaas – yuzu
Langoustines d’Ecosse – mangue – orange – yuzu

Macaroni gevuld met artisjok – eendenlever gegratineerd met oude Parmezaan
Macaronis farcis – artichaut – foie de canard gratinés au vieux Parmesan

Texel voorjaarslam – Limburgse asperges – morieljes – jus van tijm 
Agneau printanier – asperges du pays – morilles – jus de thym

Citroen sorbet – peren – Limoncello 
Sorbet au citron givré au Limoncello aux saveurs de poire 

Mokka – zoetigheden
Moka – Petits fours

Menu aan € 120 inclusief aperitief, bijpassende door het huis geselecteerde wijnen 
Menu à € 120 apéritif et vins sélectionnés inclus