VALENTIJN – SAINT-VALENTIN

Donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2019

Champagne « Claude Penot » met 4 verrassende tapas 
– kwartelpasteitje met port 
– Krokantje van nobashi garnaal met zachte kerrie

– Oester, passievrucht en Granny Smith
– Paling met aardappelcrème

MENU 

Brussels wafeltje – ansjovis – jonge kruiden
Gaufre de Bruxelles – anchois – herbes

Groene asperges – koningsoesterzwam – Montgommery Cheddar – wintertruffel
Asperges vertes – champignons eryngii – Cheddar Montgommery – tuber melanosporum

Gebakken ganzenlever – jonge erwtjes – diepzeekreeftjes
Foie d’oie poêlé – petits pois – langoustines

Bretoense kreeft – krokant gebakken zwezerik – eerste Belgische asperges
Homard Breton – croustillant de ris de veau – asperges primeurs du pays

Champagne sorbet
Sorbet au champagne

Een verrassend Valentijn dessert
Le dessert surprenant de Saint Valentin

Mokka en versnaperingen
Mokka et petits fours

Menu: 125 € pp 
(inclusief aperitief en ½ fles Champagne Claude Penot – apéritif et une ½ bout. Champagne Claude Penot pp compris)