U kan vanaf nu kiezen voor onze menu of voor à la carte op zaterdag. 

ZOMERMENU

Taartje van tonijn – venkel – crémone mosterd
Petit gâteau de thon frais – fenouil – moutarde de crémone

Schelpdieren – Oosterscheldekreeft – mousseline van artisjok
Coquillages – homard bleu de l’Oosterschelde – mousseline d’artichaut

Koningspoon – krokante pizza 
Rouget barbet – pizza croustillante 

* Tagliatelle van asperges – Bretoense langoustines 
* Tagliatelle d ‘asperges – langoustines Bretonnes

Zuigkalfkroontje – krokante zwezerik – jonge wortelgroenten
Côte de veau de lait – ris de veau croquant – légumes primeurs 

Assortiment van Franse hoevekaas (suppl. €18 p.p. wijn inbegrepen )
Fromages fermiers Français (suppl. €18 p.p. vins inclus ) 

Frambozen – yoghourt  
Framboises – yaourth 

Menu aan € 75 (aangepaste wijnen / vins sélectionnés € 30 pp)
*Menu aan € 85 (aangepaste wijnen / vins sélectionnés € 38pp )

A LA CARTE

voorgerecht

Taartje van tonijn – venkel – crémone mosterd 26,00
Petit gâteau de thon frais – fenouil – moutarde de crémone

Schelpdieren – Oosterscheldekreeft – mousseline van artisjok 32,00
Coquillages – homard bleu de l ’Oosterschelde – mousseline d’artichaut

Koningspoon – krokante pizza 26,00
Rouget barbet – pizza croustillante 

* Tagliatelle met asperges – Bretoense langoustines 32,00
* Tagliatelle d ’asperges – langoustines Bretonnes

Koningskrab – tempura van groenten – dashi (2p) 75,00
Crabe royal – tempura de légumes – dashi (2p)

Schotse blauwe kreeft – jonge spinazie – ravioli – Parmezaan (2 p) 78,00
Homard bleu d’Ecosse – tétragone – raviole – Parmesan (2p)

Hoofdgerecht

Wilde jonge tarbot geroosterd – Limburgse asperges 38,00
Suprême de jeune turbot sauvage grillé – asperges du pays

Angus Aberdeen runderlende – zoete Cevennen ui – eekhoorntjesbrood (2p) 75,00
Entrecôte de bœuf Angus Aberdeen – oignon doux des Cévennes au cèpes (2p)

Zuigkalfkroontje – krokante zwezerik – jonge wortelgroenten 35,00
Côte de veau de lait – ris de veau croquant – légumes primeurs