Voorgerechten / Entrées

 

85 € Rundertartaar – Belgische kaviaar (2 p)
Tartare de bœuf – caviar Belge (2 couv)
28 € Half gerookte wilde Schotse zalm – groene asperges uit Perthuis
Saumon sauvage d’Ecosse mi-fumé – asperges vertes de Perthuis
35 € Bretoense langoustines – linguini
Langoustines Bretonnes – linguini
36 € Gebakken Sint Jakobsvruchten – champagnesaus – Belgische kaviaar
Noix de saint Jacques poêlées – sauce champagne – caviar Belge
78 € Koningskrab – tempura van groenten – soja vinaigrette (2 p)
Crabe royal – tempura de légumes – vinaigrette au soya (2 couv)

Hoofgerechten / Plats principaux

32€ Kabeljauwhaasje – fettucine – dooierzwam – wintertruffel
Suprême de cabillaud  – girolles
38€ Wilde jonge tarbot – kruidencoulis – gnocchi
Suprême de turbot – coulis aux herbes – gnocchi
75€ Schotse Black Angus runderlende -rode wijn boter (2 p)
Entrecôte de bœuf “Black Angus Ecossais” – sauce Bordelaises (2 couv)
75€ Anjou duifje – Anjou-duifje – schorseren – oude port (2 p)
Pigeonneau d’Anjou – salsifis – vieux porto (2 couv)

 

Weekdagen (en semaine)
– Lunch € 45,00 (met wijn € 60,00) (enkel ‘s middags en ‘s avonds)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten (‘s middags en ‘s avonds) € 80,00 all-in
Op zaterdag (le samedi)
– 5 gerechten € 75,00 (inclusief bijpassende wijnen € 38,00 )
– 6 gerechten € 85,00 (inclusief bijpassende wijnen € 42,00 )
Op zondag (le dimanche)
– Figaro verrast menu – 3 gerechten  € 80,00 all-in
– Gastronomisch verrassingsmenu – 5 gerechten  € 80,00 ( met wijn € 110,00 )
– Kreeftmenu – 4 gerechten  € 90,00 (met champagne)