Gastronomische mijmering tussen Kerst en Nieuwjaar.

Op donderdag 26, vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 december leggen wij onze kaart terzijde en willen wij graag onze trouwe gasten verwennen met de volgende gastronomische mijmering. Ideaal als u nog wat te vieren heeft of een bedrijfsfeestje te doen, tussen Kerst en nieuwjaar.

Wij willen u nog bedanken voor uw vertrouwen het voorbije jaar en zullen u ook in 2014 weer laten genieten. Fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Een goede gezondheid, weinig zorgen en veel plezier. Voor culinair plezier zullen wij weer zorgen.

MENU aan € 75 per persoon 

Inclusief een sprankelend glas Champagne Claude Penot

en bijpassende huiswijnen (1 glas per gerecht).

Terrine van jong hert met Granny Smith 

Taartje van Schotse blauwe kreeft met eekhoorntjesbrood 

De Kapoen komt uit de Landes met oude port, truffel en wintergroenten

Een verrassend chocolade dessert 

Mokka