ZONDAG 14 MEI
Champagne Claude Penot met een waaier van tapas
MENU
Consommé van tomaat – Oosterschelde kreeft – bloemkool
Consommé de tomates – homard bleu de l’Oosterschelde – chou-fleur
Taartje van tonijn – venkel – crémone mosterd
Petit gâteau de thon frais – fenouil – moutarde de crémone
Morieljes gevuld met hoevekip uit de Landes, gesmolten spinazie
Morilles farcies au poulet fermiers des Landes, épinards fondu
Geroosterde tarbot – Limburgse asperges
Suprême de turbot grillé – asperges du pays
Airbaguette met een crème van Brie de Meaux
Airbaguette à la crème de Brie de Meaux
Een verrassend nagerecht van Michiel met rode vruchten
La folie de Michiel aux fruits rouge
Mokka en versnaperingen
Moka et petits fours
Menu aan 115 € inclusief aperitief en bijpassende huiswijnen
Menu à 115 € apéritive et une sélections de vins compris