Figaro moederdag

ZONDAG 14 MEI

Champagne Claude Penot met een waaier van tapas

MENU 

Consommé van tomaat – Oosterschelde kreeft – bloemkool
Consommé de tomates – homard bleu de l’Oosterschelde – chou-fleur

Taartje van tonijn – venkel – crémone mosterd 
Petit gâteau de thon frais – fenouil – moutarde de crémone

Morieljes gevuld met hoevekip uit de Landes, gesmolten spinazie
Morilles farcies au poulet fermiers des Landes, épinards fondu 

Geroosterde tarbot – Limburgse asperges
Suprême de turbot grillé – asperges du pays

Airbaguette met een crème van Brie de Meaux 
Airbaguette à la crème de Brie de Meaux

Een verrassend nagerecht van Michiel met rode vruchten 
La folie de Michiel aux fruits rouge

Mokka en versnaperingen
Moka et petits fours 

Menu aan 115 € inclusief aperitief en bijpassende huiswijnen
Menu à 115 € apéritive et une sélections de vins compris