Pasen / Pâques
Zaterdag 20 april en zondag 21 april 2019
Champagne “Claude Penot” met een waaier van fijne hapjes
Champagne maison “Claude Penot” – symphonie de tapas
Mascarpone groententaartje
Tartelette au mascarpone
Taartje van blauwvin tonijn – Belgische kaviaar
Thon Bleu fin – caviar Belge
Schotse diepzeekreeftjes – mango – sinaas – yuzu
Langoustines d’Ecosse – mangue – orange – yuzu
Macaroni gevuld met artisjok – eendenlever gegratineerd met oude Parmezaan
Macaronis farcis – artichaut – foie de canard gratinés au vieux Parmesan
Texel voorjaarslam – Limburgse asperges – morieljes – jus van tijm
Agneau printanier – asperges du pays – morilles – jus de thym
Citroen sorbet – peren – Limoncello
Sorbet au citron givré au Limoncello aux saveurs de poire
Mokka – zoetigheden
Moka – Petits fours
Menu aan € 120 inclusief aperitief, bijpassende door het huis geselecteerde wijnen
Menu à € 120 apéritif et vins sélectionnés inclus