Vanaf zaterdag 14 maart 2020

 

– Carpaccio van Langoustines – marshmallow van komkommer – krokante salade
– Carpaccio de langoustines – marshmallow au concombre – salade croustillante 

* Wijting filet – hopscheuten – blonde Bink 
* Suprême de merlan – croûte de pain de mie – jets de houblon

Morieljes – hoevekip uit de Landes – half gesmolten spinazie – wintertruffel
Morilles – poulet fermier des Landes – tétragone mi-cuite – tuber melanosporum

Zuigkalfilet – primeur asperges – tuinboontjes
Filet de veau de lait – asperges primeurs – fèves de marais

Assortiment van Franse hoevekaas (suppl. €18 p.p. wijn inbegrepen )
Fromages fermiers Français (suppl. €18 p.p. vins inclus )

Parels van melk – tonka
Billes de lait – tonka

Citrusvruchten – sorbet van Campari
Salade de agrumes – campari orange en sorbet

Menu: 4 gerechten aan € 65 (aangepaste wijnen € 30 pp)
Menu: – 5 gerechten aan € 75 (aangepaste wijnen € 38 pp)
Menu: * 6 gerechten aan € 85 (aangepaste wijnen € 42 pp)