FIGARO IS BACK – MENU

(op dinsdag middag en avond, donderdag middag en avond, vrijdag middag en zondagavond)

Bij mooi weer ontvangen wij in de tuin met de glimlach

Champagne Claude Penot met 3 Guillardeau oesters 

½ Blauwe Oosterschelde kreeft « Belle vue »

Een verrassend nagerecht met rode vruchten.

Mokka en versnaperingen 

Menu aan € 65 (inclusief 1 glas 2018 Embasties (Chardonnay Pays D’oc ) bij de kreeft

Mits een toeslag van € 25 serveren wij een 2de halve kreeft met gesmolten spinazie en parmezaan 

FIGARO VERRAST MENU

Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zondag middag en avond kiezen wij voor u gerechten en bijpassende wijnen.

Aperitief: Champagne Claude Penot met verrassende hapjes

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Nagerecht

Dessert 

Mokka en zoetigheden

Menu: 80 Euro per persoon (inclusief 1 aperitief (Champagne Claude Penot) en 1 glaasje wijn per gerecht geserveerd)