Zomersmaken

Coeur de boeuf tomaat – koningskrab
Mille-feuille de tomate «cœur de bœuf» – crabe royale

Runderlende uit Galicië met 7 kruiden – gepofte rijst
Entrecôte de boeuf Rubia Gallega séchée aux 7 herbes – riz soufflé

*Parelpasta – inktvis, kokkels en verse tuinkruiden
Pâtes perles – coques de mer, encornets en herbes fraîche

Koningspoon – zuiderse groenten – bouillabaisse
Rouget barbet – tartelette de légumes provençale – bouillabaisse

Zuigkalfkroontje – macaroni – artisjok en eendenlever
Côte de veau de lait – macaroni farci – artichaut et foie de canard

Assortiment van Franse hoevekaas (supl € 15 incl. wijn)
Les fromages fermiers Français

Bosbessen
Myrtilles

5 gerechten aan € 68 (aangepaste wijnen € 28 pp)
* 6 gerechten aan € 78 (aangepaste wijnen € 35 pp)