MOEDERDAG / HONNEUR A MAMAN       –     12 en 13 mei 2018

Champagne Claude Penot met een waaier van tapas

MENU 

Consommé van tomaat – Oosterschelde kreeft – bloemkool
Consommé de tomates – homard bleu de l’Oosterschelde – chou-fleur

Gelakte gerookte paling – tofu van mierikswortel – Belle de Fontenay
Anguilles fumés – tofu au raifort – Belle de Fontenay 

Gekonfijte eend met morieljes – wintertruffel – peulvruchten 
Canette des Dombes – morilles au Tuber Melanosporum – légumeuses 

Geroosterde tarbot – Limburgse asperges
Suprême de turbot grillé – asperges du pays

Taartje van Munster met jonge prei
Quiche façon Lorraine au Munster 

Een verrassend nagerecht van Michiel met rode vruchten 
La folie de Michiel aux fruits rouge

Mokka en versnaperingen
Moka et petits fours 

Menu aan € 120 – Inclusief aperitief (Champagne Claude Penot ) en bijpassende huiswijnen
Menu à €120 – Apéritive (Champagne Claude Penot ) et une sélections de vins compris