(op dinsdag middag en avond, donderdag middag en avond, vrijdag middag en zondagavond.)
 
 
Bloemkool – gerookte schelvis
Chou-fleur – haddock
 
Carpaccio van Aberdeen Black Angus runderlende – salade van paddenstoelen – gepofte quinoa
Carpaccio d’entrecôte de boeuf B. A. Aberdeen – salade de champignons des prés – quinoa souflé 
 
* Gegrilde prei – tartaar van oesters – algenboter
* Poireaux grillé – tartare d’huitres Guillardeau – beurre aux algues
 
Zeebaars – kruidencoulis – groene asperges – wortelcaroteen
Filet de bar – coulis aux herbes – asperges vertes – carotène de carottes
 
Anjou-duifje – bos- en aalbessen – knolselder – geroosterde hazelnoten
Pigeonneau d’Anjou – myrtilles – groseilles – céleri-rave – noisettes grillés 
 
Assortiment van Franse hoevekaas (suppl. €18 p.p. wijn inbegrepen ) 
Fromages fermiers Français (suppl. €18 p.p. vins inclus )
 
Geglaceerde Doyenné du Comice – caramel roomijs
Poire Doyenné du Comice – glace à la caramel 
 
 
Menu: 5 gerechten aan € 75 (aangepaste wijnen € 35 pp) 
*Menu: 6 gerechten aan € 85 (aangepaste wijnen € 42 pp)