VALENTIJN 2020
Vrijdag 14 tot en met zondag 16 februari 2020
Champagne « Claude Penot » met 4 verrassende tapas
– Koningskrab met bavarois van avocado
– Tapijtschelpen met oesterparels
– Zeeuwse oester – passievrucht – Granny Smith
– Tonijn met bloemkool
MENU
Consommé van truffel – grotchampignons
Consommé aux truffes noire – Champignons des grottes
Bretoense kreeft – groententaartje met kruiden
Ragoût de homard Breton – gâteau de légumes aux herbes
Filet van tarbot met de eerste Mechelse asperges
Suprême de turbot – asperges primeurs du pays
Dombes-kwartel – gekonfijte boutjes en ganzenlever
Caille des Dombes – cuises confites – foie d’oie poêlé
Sorbet van pompelmoes en Campari
Pamplemousse et Campari en sorbet
Crémeux vanille
Mokka en versnaperingen
Mokka et petits fours
Menu: 125 € pp
(inclusief aperitief en ½ fles Champagne Claude Penot – apéritif et une ½ bout. Champagne Claude Penot pp compris)